Publika

Fotografije sa dosadašnjih razgovora UMETNIK KAO PUBLIKA

This slideshow requires JavaScript.

Autori fotografija Boba Mirjana Stojadinović i Ivan Petrović

.:.:.

Učestvovanje u razgovorima je slobodno. Dobrodošli su svi zainteresovani za razgovor i zajedničko promišljanje života sada i ovde kroz odabrane umetničke radove, i sagledavanje umetničke produkcije iz pozicije svakodnevnog života.

Status “publike” podjednako pripada svima osim umetniku o čijem radu se razgovara.

Za prisustvo razgovorima nije potrebna profesionalna opredeljenost za umetnost – razgovori se ne vode stručnim jezikom niti stručnost iz oblasti savremene vizuelne umetnosti ima prednost, iako je i ona dobrodošla. Posebno su dobrodošli studenti svih umetničkih fakulteta (likovnih umetnosti, dramskih umetnosti…), studenti menadžmenta, sociologije, istorije umetnosti, kao i svih drugih umetničkih i neumetničkih fakulteta, mladi stručnjaci iz ovih oblasti, pripadnici svih starosnih grupa i svih profesionalnih opredeljenja.

Za lakše učestvovanje u razgovorima neophodno je da se pročita kratki tekst koji je umetnik spremio za razgovor o njegovom/njenom radu koji može da se skine sa najave na ovom sajtu-blogu pre diskusije.

Sve dopunske informacije dobićete preko e-mail-a _ umetnik.kao.publika@gmail.com

.:.:.

Šta mislite o ovim diskusijama kao publika?

Skinite ovde pitanja koja želimo da vas pitamo i čiji odgovori su od velikog značaja za osvrt na celokupni forum:: [Word, 48kb] UMETNIKkaoPUBLIKA_upitnik 2010 , i pošaljite ih na adresu umetnik.kao.publika@gmail.com.
Tekst osvrta će biti dostupan javno, a odgovori na ovaj upitnik – anketu samo uz odobrenje anketiranog.

_

AdvertisementsKontakt

umetnik.kao.publika@gmail.com

+ Ukoliko želite da vam šaljemo najave razgovora, što je jednom do dvaput mesečno, pošaljite nam svoj e-mail.


%d bloggers like this: